Öncelikle belirtmek isterim ki; siteniz son derece kaliteli,seviyeli ve faydalı bir içeriğe sahip.
Ciddi anlamda faydalanıyorum ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.
O kadar iyi yerlere gelmişsiniz ki; geçen gün ilçe zümremizde yaklaşık 10 dakika sitenizden bahsettik.
Tebrikler.
Tavsiye kısmına gelince bazı konularda paylaşma gereksinimi duyduğumda baktım ki ilgili alanlar yok.
Örneğin Makale diye bir bölüm yok.
Bunun yanı sıra Türkologlar diye bir bölüm de olmalı bence.
Başarılısınız, hal böyle olunca insanların sizden beklentileri her geçen gün artacaktır.
Kolaylıklar dilerim
Öncelikle değerli düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için şahsım ve ekibimiz adına teşekkür ederim hocam.Haklısınız bahsettiğiniz bölümlerimiz yok ama en yakın zamanda ilgili konular açılacaktır.Böyle paylaşım platformlarında başarı ve kalite yapılan paylaşımlarla artar.Tabii ki Yazılan yorumların da öğretmenlere yakışan, seviyeli yorumlar olması da kaliteyi bir kat daha arttırır.Bizler de elimizden geldiğince bilgilerimizi ve dökümanlarımızı paylaşıyoruz.
Yapılan paylaşım ve açılan konulara gösterilen hassasiyet sanırım herkesi memnun ediyor.Sitemizdeki mevcut kadro ve kullanıcılar gerçekten kendilerinin farkında, özgüven sahibi, seviyeli, kaliteli insanlar.Mutlaka eksiklerimiz olacaktır bunun farkındayız ama giderilemeyecek eksiklik yoktur.Bu platformda bulunan her kullanıcı - hepsi değerli öğretmenler arkadaşlarımızdır - emeğe saygı duyduğu sürece de bu kalite ve istikrar devam edecektir diye düşünüyorum.Sizin de düşüncelerinizi bu şekilde belirtmeniz bizleri gerçekten memnun ediyor.
Biz mükemmeliz eksiğimiz yok deyip kibirlenmediğiniz sürece her zaman daha da iyiye gideceğinize inanıyorum.Zaten öyle görünüyor ki fikirlere açıksınız.Bu konuda ayrıca tebrik etmek isterim.
Ben çok forum bilirim ki en ufak bir eksiklik tespit edip, gösteren üyelerini siler..!
Amacım eksikleri göze batırmak değil siz gibi güzel insanların daha mükemmele ulaşmasına vesile olmak.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...