Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Tebrik Ve Tavsiye
Cevap SayısıCevap Sayısı: 7 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 299 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Tebrik Ve Tavsiye  (Okunma Sayısı 299 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
17 Şubat 2010, 22:56:35
Destekçi Üyelerimiz
Üye No : 12257
Karma +16/-0
Yılmaz, Yorulmaz, Yıkılmaz Birileri Hala Var!
20 Mesajına Toplam
60 Kere Teşekkür Edildi

« : 17 Şubat 2010, 22:56:35 »

Öncelikle belirtmek isterim ki; siteniz son derece kaliteli,seviyeli ve faydalı bir içeriğe sahip.
Ciddi anlamda faydalanıyorum ve emeği geçen herkese gönülden teşekkür ediyorum.
O kadar iyi yerlere gelmişsiniz ki; geçen gün ilçe zümremizde yaklaşık 10 dakika sitenizden bahsettik.
Tebrikler.

Tavsiye kısmına gelince bazı konularda paylaşma gereksinimi duyduğumda baktım ki ilgili alanlar yok.
Örneğin Makale diye bir bölüm yok.
Bunun yanı sıra Türkologlar diye bir bölüm de olmalı bence.

Başarılısınız, hal böyle olunca insanların sizden beklentileri her geçen gün artacaktır.
Kolaylıklar dilerim

Söylesem Tesiri Yok, Sussam Gönül Razı Değil!..

Duyurular

Forum Bölümüne Dosya Eklemek için Buraya Tıklayınız.
Office 2007 dosyalarını açabilmek için Buraya Tıklayınız.

17 Şubat 2010, 23:00:15
Mustafa AYGÜN
Site Yönetimi
Üye No : 5
Ad Soyad: Mustafa AYGÜN

Karma +84/-0
142 Mesajına Toplam
488 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #1 : 17 Şubat 2010, 23:00:15 »

Teşekkürler öğretmenim, tavsiyeleriniz dikkate alınacaktır...

Mustafa AYGÜN
İnceler Atatürk İlköğretim Okulu BOZKURT/DENİZLİ

17 Şubat 2010, 23:17:35
AreS
Site Sorumlusu
Üye No : 24792
Ad Soyad: AreS

Karma +173/-0
Aylak Adam..
345 Mesajına Toplam
1627 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #2 : 17 Şubat 2010, 23:17:35 »

Öncelikle belirtmek isterim ki; siteniz son derece kaliteli,seviyeli ve faydalı bir içeriğe sahip.
O kadar iyi yerlere gelmişsiniz ki; geçen gün ilçe zümremizde yaklaşık 10 dakika sitenizden bahsettik.
Tebrikler.

Tavsiye kısmına gelince bazı konularda paylaşma gereksinimi duyduğumda baktım ki ilgili alanlar yok.

Başarılısınız, hal böyle olunca insanların sizden beklentileri her geçen gün artacaktır.
Kolaylıklar dilerim

Öncelikle değerli düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için şahsım ve ekibimiz adına teşekkür ederim hocam.Haklısınız bahsettiğiniz bölümlerimiz yok ama en yakın zamanda ilgili konular açılacaktır.Böyle paylaşım platformlarında başarı ve kalite yapılan paylaşımlarla artar.Tabii ki Yazılan yorumların da öğretmenlere yakışan, seviyeli yorumlar olması da kaliteyi bir kat daha arttırır.Bizler de elimizden geldiğince bilgilerimizi ve dökümanlarımızı paylaşıyoruz.

Yapılan paylaşım ve açılan konulara gösterilen hassasiyet sanırım herkesi memnun ediyor.Sitemizdeki mevcut kadro ve kullanıcılar gerçekten kendilerinin farkında, özgüven sahibi, seviyeli, kaliteli insanlar.Mutlaka eksiklerimiz olacaktır bunun farkındayız ama giderilemeyecek eksiklik yoktur.Bu platformda bulunan her kullanıcı - hepsi değerli öğretmenler arkadaşlarımızdır - emeğe saygı duyduğu sürece de bu kalite ve istikrar devam edecektir diye düşünüyorum.Sizin de düşüncelerinizi bu şekilde belirtmeniz bizleri gerçekten memnun ediyor.
« Son Düzenleme: 17 Şubat 2010, 23:24:50 Gönderen: AreS » Logged

Gözlerinin kahvesinden koy ömrüme, kırk yılın hatrına 'sen' kalayım...!
17 Şubat 2010, 23:27:02
Destekçi Üyelerimiz
Karma +16/-0
20 Mesajına Toplam
60 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #3 : 17 Şubat 2010, 23:27:02 »

Tebrikler.

Kolaylıklar dilerim

Öncelikle değerli düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için şahsım ve ekibimiz adına teşekkür ederim hocam.Haklısınız bahsettiğiniz bölümlerimiz yok ama en yakın zamanda ilgili konular açılacaktır.Böyle paylaşım platformlarında başarı ve kalite yapılan paylaşımlarla artar.Tabii ki Yazılan yorumların da öğretmenlere yakışan, seviyeli yorumlar olması da kaliteyi bir kat daha arttırır.Bizler de elimizden geldiğince bilgilerimizi ve dökümanlarımızı paylaşıyoruz.

Yapılan paylaşım ve açılan konulara gösterilen hassasiyet sanırım herkesi memnun ediyor.Sitemizdeki mevcut kadro ve kullanıcılar gerçekten kendilerinin farkında, özgüven sahibi, seviyeli, kaliteli insanlar.Mutlaka eksiklerimiz olacaktır bunun farkındayız ama giderilemeyecek eksiklik yoktur.Bu platformda bulunan her kullanıcı - hepsi değerli öğretmenler arkadaşlarımızdır - emeğe saygı duyduğu sürece de bu kalite ve istikrar devam edecektir diye düşünüyorum.Sizin de düşüncelerinizi bu şekilde belirtmeniz bizleri gerçekten memnun ediyor.

Biz mükemmeliz eksiğimiz yok deyip kibirlenmediğiniz sürece her zaman daha da iyiye gideceğinize inanıyorum.Zaten öyle görünüyor ki fikirlere açıksınız.Bu konuda ayrıca tebrik etmek isterim.
Ben çok forum bilirim ki en ufak bir eksiklik tespit edip, gösteren üyelerini siler..!

Amacım eksikleri göze batırmak değil siz gibi güzel insanların daha mükemmele ulaşmasına vesile olmak.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...

17 Şubat 2010, 23:37:30
Yasin AYDOĞAN
Site Sorumlusu
Üye No : 50
Ad Soyad: YASİN AYDOĞAN

Karma +91/-0
255 Mesajına Toplam
1000 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #4 : 17 Şubat 2010, 23:37:30 »

Tebrikler.

Kolaylıklar dilerim

Biz mükemmeliz eksiğimiz yok deyip kibirlenmediğiniz sürece her zaman daha da iyiye gideceğinize inanıyorum.Zaten öyle görünüyor ki fikirlere açıksınız.Bu konuda ayrıca tebrik etmek isterim.
Ben çok forum bilirim ki en ufak bir eksiklik tespit edip, gösteren üyelerini siler..!

Amacım eksikleri göze batırmak değil siz gibi güzel insanların daha mükemmele ulaşmasına vesile olmak.
Başarılarınızın devamı dileklerimle...

Teşekkürler değerli öğretmenim. Fikirleriniz için ayrıca teşekkürler..

Susmak en büyük erdemdir.
18 Şubat 2010, 00:00:21
meryem
Forum Sorumlusu
Üye No : 645
Karma +40/-0
93 Mesajına Toplam
218 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #5 : 18 Şubat 2010, 00:00:21 »

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Türkologlar bölümünü sayın yöneticilerimizin dikkate alacağını düşünüyorum. Makale isimli bir bölüm yok ama arkadaşlarımızın akademik çalışmalarını paylaşabileceği Türk Dili ve Edebiyatı kategorisinde bir başlığımız var. Bu bölümde makaleler düşünülerek açılmıştır.
http://www.dersimizturkce.gen.tr/forum/akademik-calismalariniz-b423.0/

Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni
18 Şubat 2010, 07:07:35
Destekçi Üyelerimiz
Karma +16/-0
20 Mesajına Toplam
60 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #6 : 18 Şubat 2010, 07:07:35 »

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim. Türkologlar bölümünü sayın yöneticilerimizin dikkate alacağını düşünüyorum. Makale isimli bir bölüm yok ama arkadaşlarımızın akademik çalışmalarını paylaşabileceği Türk Dili ve Edebiyatı kategorisinde bir başlığımız var. Bu bölümde makaleler düşünülerek açılmıştır.
http://www.dersimizturkce.gen.tr/forum/akademik-calismalariniz-b423.0/
  Fakat belirttiğiniz bölüm Sizin Eserleriniz Bölümü altında açılmış.
Yani sadece bizim yazdıklarımızın yeri orası.Başka şahısların makalelerini orda yayınlamak pek hoş olmaz gibi geldi bana.

18 Şubat 2010, 15:29:12
ÖzAlp
Forum Sorumlusu
Üye No : 1216
Karma +258/-0
303 Mesajına Toplam
1137 Kere Teşekkür Edildi
2 Mesajına Toplam
2 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #7 : 18 Şubat 2010, 15:29:12 »

Tebrikler.

Kolaylıklar dilerim

Düşünceleriniz ve tavsiyeleriniz için kendi adıma teşekkür ediyorum. Hep birlikte en iyiye ulaşmak için elimizden geleni yapıyoruz. Bu anlamda sizlerin yorumları bizler için çok değerli.
Saygılar ...

Zaman dedikleri neleri götürmedi ki?
Oynadığımız oyunlar bile zamanda saklı şimdi...
Etiket:

Google Words: Tebrik Ve Tavsiye Dosyası, Tebrik Ve Tavsiye Belgesi, Tebrik Ve Tavsiye Programı, Tebrik Ve Tavsiye Oyunları, Tebrik Ve Tavsiye Download, Tebrik Ve Tavsiye Resimleri, Tebrik Ve Tavsiye Hikayeleri, Tebrik Ve Tavsiye Haberleri, Tebrik Ve Tavsiye İndir, Tebrik Ve Tavsiye Yükle, Tebrik Ve Tavsiye Videosu, Tebrik Ve Tavsiye Arşivi, Tebrik Ve Tavsiye Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: