Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı...
Cevap SayısıCevap Sayısı: 0 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 102 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı...  (Okunma Sayısı 102 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
05 Nisan 2010, 20:21:07
Mustafa AYGÜN
Site Yönetimi
Üye No : 5
Ad Soyad: Mustafa AYGÜN

Karma +84/-0
142 Mesajına Toplam
488 Kere Teşekkür Edildi

« : 05 Nisan 2010, 20:21:07 »

Değerli Meslektaşlarım,

Eklediğiniz dosyalarda ya da konularda eğitim için sakıncalı bir durum olmadığı sürece silinme söz konusu değildir.

Ancak sunucu kaynaklı yaşadığımız bazı sorunlar olabiliyor. Sistem o an için aldığı site yedeğiyle geri geliyor. Eğer konunuz ya da dosyanız yedek alındıktan sonra eklenmişse malesef kayboluyor.

Bu sorunu da Temmuz ayı içersinde yapacağımız çalışma ile ortadan kaldıracağız. Zaman zaman yaşanan bu olumsuzluk için tüm meslektaşlarımızdan özür diliyoruz.

Mustafa AYGÜN
Site Yöneticisi

Mustafa AYGÜN
İnceler Atatürk İlköğretim Okulu BOZKURT/DENİZLİ

Duyurular

Forum Bölümüne Dosya Eklemek için Buraya Tıklayınız.
Office 2007 dosyalarını açabilmek için Buraya Tıklayınız.

MustafaAYGÜN Nickli Üyemize Teşekkür Eden 3 Kullanıcı: Gökhan (05 Nisan 2010, 20:57:29), ulkuduysak (05 Nisan 2010, 20:25:24), mesuthayat (05 Nisan 2010, 20:23:33)
Etiket:

Google Words: "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Dosyası, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Belgesi, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Programı, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Oyunları, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Download, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Resimleri, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Hikayeleri, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Haberleri, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... İndir, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Yükle, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Videosu, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Arşivi, "Siteye Eklediğim Dosya Neden Silindi?" Sorusunun Cevabı... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: