• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
  • Kayıt
Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon
       
Ayrıntılı Konu Bilgileri
Konu BaşlığıKonu: Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları
Cevap SayısıCevap Sayısı: 20 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 25795 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gönderen Konu: Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları  (Okunma Sayısı 25795 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
28 Aralık 2011, 19:11:32
Yeni Üye
*
Avatar Yok
Üye No : 39684
Ad Soyad: orhan gudek

Mesaj Sayısı: 4
Dosya Sayısı: 0
Nerden : istanbul
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 10
-Alinan: 44


Çevrimdışı
« : 28 Aralık 2011, 19:11:32 »

KİTAP OKUMA YARIŞMASI SORULARI:  Syryt

“ALDI SÖZÜ ANADOLU”

1.   Kitaba adı geçen, Ağrı Dağı’nın en yüksek tepesi hangisidir?
a)   Cilo
b)   Cudi
c)   Bozdağ
d)   Marsis

2.   Anadolu’da kilimlere işlenen, ortasında havuz ve çiçekli bir bahçede gaga gagaya vermiş iki kuş resminden oluşan desene ne denir?
a)   Al Beni
b)   Kara Sevda
c)   Gönlüm Sende
d)   Kuş Gözü

3.   Efsaneye göre, Manisa Beyi’nin oğluna aşık olan yedi kardeşten hangisi onunla evlenmiştir?
a)   En büyük olanı
b)   En küçük olanı
c)   Hiçbiri
d)   Hepsi

4.   Türk efsanelerine göre gökkuşağı neyi simgeler?
a)   Mutluluğa giden yoldur.
b)   Perilerin ördüğü bir kilimdir.
c)   Cennetin renkleridir.
d)   Cehennemin renkleridir.

5.   Aşağıdakilerden hangisi Karacaoğlan güzelinin özelliği değildir?
a)   Güzelin kolu bileziklidir.
b)   Güzelin belinde saçaklı kuşak vardır.
c)   Ayağında sarı çedik vardır.
d)   Kulağında küpe yoktur.

6.   Selçukluların başkenti neresidir?
a)   Tokat
b)   Erzurum
c)   Konya
d)   Sivas

7.   Bir öğretmenin konuk olduğu evde, ev sahibi anahtarını bulamadığı sandığı neden kırmıştır?
a)   Sandıktaki üç şekeri alıp kahve yapmak için,
b)   Kızının çeyizini göstermek için,
c)   Sandıktan para almak için,
d)   Öğretmenin emanetini vermek için.

8.   Kitaba göre Anadolu’da kaç çeşit çorba yapılır?
a)   68
b)   112
c)   81
d)   82

9.   Anadolu’daki evlilik geleneğinde, yeni evlilerin yastıklarının altına neler konur?
a)   Para ve altın
b)   Şeker ve tuz
c)   Bıçak ve kalem
d)   Mendil ve eşarp

10.   Dedem Korkut masalındaki Deli Dumrul ve karısı kaç yıl beraber yaşamışlardır?
a)   140
b)   90
c)   110
d)   100

Cevaplar: 1-B, 2-B, 3-C, 4-A, 5-D, 6-C, 7-A, 8-D, 9-B, 10-A


“ÖRNEK HAYATLAR”

1.   Dostoyevski’nin babasının mesleği ne idi?
A)   Doktor
B)   Avukat
C)   Polis
D)   Hakim

2.   Edison, Amerika’nın hangi eyaletinde doğmuştur?
a)   Kansas
b)   Teksas
c)   California
d)   Ohio

3.   Edison’un Boston’da geliştirdiği ilginç bir icadı hangisidir?
a)   Patates soyma makinesi
b)   Oy sayma makinesi
c)   Uzay teleskobu
d)   Gazete basma makinesi

4.   Ahmet Mithat, hayatına hangi meslekle atılmıştır?
a)   Ayakkabı boyacısı
b)   Gazete satıcısı
c)   Aktar çırağı
d)   Simitçi

5.   Abraham Lincoln, Amerika’nın kaçıncı başkanıdır?,
a)   16
b)   3
c)   10
d)   7

6.   Benjamin Franklin, babasının kaçıncı çocuğudur?
a)   6
b)   1
c)   15
d)   4

7.   M. Akif Ersoy, hangi sporla ilgilenmiştir?
a)   Cirit
b)   Güreş
c)   Okçuluk
d)   Yüzme

8.   M. Akif Ersoy, üniversite hocalığı yapmak üzere hangi ülkeye gitmiştir?
a)   Mısır
b)   Yemen
c)   Makedonya
d)   Suriye

9.   Beethoven’in ilk çalmaya başladığı müzik aleti hangisidir?
a)   Keman
b)   Piyano
c)   Gitar
d)   Obua

10.   James Watt, meslek sahibi olmak için ücretini ödeyerek hangi işte çalışmıştır?
a)   Saat tamirciliği
b)   Makinistlik
c)   Gemi kaptanlığı
d)   Aşçılık

Cevaplar: 1-A, 2-D, 3-B, 4-C, 5-16, 6-15, 7-B, 8-A, 9-B, 10-A



“NASRETTİN HOCA HİKÂYELERİ”

1.   “Kavuk” fıkrasında Hoca, okuması için kendine mektup getiren adama kavuğunu verirken nasıl hitap etmiştir?
a)   Kardeşim
b)   Komşum
c)   Düdüğüm
d)   Beyim

2.   “Hoca’nın Hesabı” fıkrasında, evini taşıtan hoca bunun karşılığında, evini taşıyan adama kaç akça vermiştir?
a)   6
b)   20
c)   10
d)   5

3.   “Ayva-İncir” fıkrasında Hoca, hediye olarak kime incir götürmüştür?
a)   Yıldırım Beyazıt’a
b)   Timur’a
c)   Ak Şemsettin’e
d)   Kadıya

4.   “Ağız Tadı İle” fıkrasında, içinde ciğer tarifi yazan kağıdı Hoca’nın elinden hangi kuş kapmıştır?
a)   Atmaca
b)   Doğan
c)   Karga
d)   Şahin

5.   “Kurdun Kuyruğu” fıkrasında geçen, “Koyuverir mi Hoca palamarı” dizesindeki “palamar” kelimesinin anlamı nedir?
a)   Kalın halat
b)   Tüfek
c)   Tabanca
d)   Kavuk

6.   “Ben Değil miyim” fıkrasında, vergilerin hesabını tutma görevi aldığı Timur’un karşısına çıkan Hoca hesapları neyin üzerine yazmıştır?
a)   Kağıt
b)   Tahta
c)   Pide
d)   Deri

7.   “Yine Eşek Hikayesi” fıkrasında kaybolan eşek kime aittir?
a)   Hoca’ya
b)   Kadıya
c)   Timur’a
d)   Subaşıya

8.   “Perde” fıkrasında Hoca’ya çalsın diye hangi enstrümanı verirler?
a)   Bağlama
b)   Saz
c)   Keman
d)   Davul

9.   Bir fıkrada sözü geçen “Beç Hokkası” nedir?
a)   Yiyecek
b)   İçecek
c)   İlaç
d)   Meyve

10.   Orhan Veli’nin yazdığı “Nasrettin Hoca Hikayeleri” kitabında toplam kaç tane manzum hikaye vardır?
a)   79
b)   103
c)   61
d)   53

Cevaplar: 1-C, 2-A, 3-B, 4-A, 5-A, 6-C, 7-D, 8-A, 9-C, 10-A



“ÖLÜMSÜZ AİLE”

1)WİNNİE evden kaçma kararını ilk kime söylüyor?

a)Arkadaşlarına
b)Kara kurbağasına
c)Ailesine
d)Tuck ailesine

2)Winnie evden kaçma kararı almasına karşın neden tekrar vazgeçti?

a)Evden uzaklaşmaya korkuyordu.
b)Kötü insanlardan zarar görmekten çekiniyordu.
c)Korudaki vahşi hayvanlardan korkuyordu.
d)Kaybolmaktan korkuyordu.

3)Winie’nin babaannesinin duyduğu ve orman perilerine ait olduğunu düşündüğü müzik kime aittir?

a)Orman perilerine aittir
b)Winnie’ye aittir
c)Kara kurbağaya aittir
d)Mae’ye ait bir müzik kutusydu.

4)Tuck ailesi neden 87 yıldır hiç yaşlanmadan kalmıştır?

a)Büyücü oldukları için
b)Ruhlarını şeytana sattıkları için
c)Korudaki ölümsüzlük pınarından içtikleri için
d)Genetik yapıları öyle olduğu için

5)Tuck Ailesi’nin ölümsüz oldukları aşağıdakilerden hangisinden anlamış olamazlar?

a)Trafik kazası geçirdikleri halde bir şey olmaması
b)Jessa kafasının üstüne düştüğü halde bir şey olmaması
c)Atlarını avcılar vurduğu halde bir şey olmaması
d)20 yıl geçmesine rağmen hala yaşlanmamaları

6)Jesse Winnie’ye ölümsüz oldukları sırrını açıklarken onları çalıların arasında dinleyen kimdir?

a)Tuck ailesi
b)Fostar ailesi
c)Sarı elbiseli adam
d)Winnie’nin babası

7)Winnie’yi kim kaçırmıştır?

a)Sarı elbiseli adam
b)Orman perileri
c)Kötü adamlar
d)Tuck ailesi

8)Winnie kaçırılırken onu yolda gören kimdi?

a)Babaannesi
b)Sarı elbiseli adam
c)Kara kurbağa
d)Tuck ailesi

9)Sarı elbiseli adam Winnie’nin yerini Foster ailesine ne karşılığında söyleyeceğini açıkladı?

a)Para karşılığında
b)Fosterflere ait evlerini kendisine vermeleri karşılığında
c)Hiçbir karşılık beklemeden
d)Korudan kendisine arsa vermeleri karşılığında



10) Şerif  kasabada  kaç yıldan beridir  görev yapmaktadır?

a) 10
b) 20
c) 15
d) 25


Cevaplar:  1-B, 2-A, 3-D, 4-C, 5-A, 6-C, 7-D, 8-B, 9-D, 10-C




“SERÇEKUŞ”


1. Serçekuş  adlı eserde olaylar hangi  köyde yaşanmıştır?
   A. Gelincik tarlası                B. Ankara                       C. Gölbaşında                       D. Kocabağ

2. “Güzelliği iyice kavramak ve başını kaçırmamak için” ne yapmak gerekir?
  A. Erken uyanmak        B. Sağlıklı beslenmek             C. Bol uyumak                     D. İbadet etmek

3. Serçekuş  nerede yaşıyor?
  A. Göl kıyısında            B. Fundalıkta                C. Gelincik tarlasında                D. Ağaçlarda

4. Eserde anlatılan olay kimler arasında  yaşanmıştır?
  A. Avcı –kartal                 B. Serçekuş-Karıncalar    C. Köylüler- Serçekuş      D- Serçekuş- Avcı

5. “Serçekuş işte o zaman gerçekten uyandı ve yuvasından dışarıya baktı.Bakar bakmaz da “güzelliği “gördü.
 Ve güzelliğin içindeki …………… yi  elde etti.” Boş bırakılan yere ne getirilmelidir?
  A. Hayaller                        B. Korku                  C. Işık                               D. Düşünce

6. Güzelliği ve onun sağladığı düşünceyi elde etmiş olanların  sahip oldukları şey nedir?
 A. hayat                  B. Sevgi                              C. Nur                               D. İnanç

7. Esere göre aşağıdakilerden hangisi Allah’ın nimetlerinden değildir?
A.Emirler                 B.  Susmak                     C. Yasaklar                         D. İzinler

8. Botta bulunan ve iki yüzü olan avcıyla ilgili anlatılan özelliklerden biri değildir?
 A. ikiyüzlü bir adamdır.                                         B. Yanık  yüz tarafında kaşlar az ve cansızdır.
C. Yanık yüz tarafı  esmer ve küçüktür.                 D. Yanık olmayan tarafta gür kaşlar dikkati çekiyor.

9. Avcının arkadaşları yanık yüzlü avcının yüzüyle ilgili neden tek bir cümle bile  konuşmuş değillerdir?
  A. Olayı bildikleri için.                                                                  B. Yasak olduğu için
  C. Bu konuyla ilgili yapılan hatayı affetmeyeceği için                  D. Üzüldükleri için

10. Yazar gelincik tarlasından bakınca botun içinde kaç avcı görüyor?
    A. Beş                         B. Dört                               C. Üç                            D.  İki

Cevaplar: 1-D, 2-A, 3-C, 4-D, 5-D, 6-C, 7-B, 8A, 9-C, 10-A




“OSMANCIK”

1. "Osmancık" romanında hikaye ne zaman başlar?
A) Osmancık’ın doğumuyla
B) Osman Gazi  ölüm döşeğinde
C) Şeyh EdeBalı’nın konuşlmasıyla
D) Osmancık atıyla Sivrikaya’ya çıktığında

2. Osmancık’ın dedesinin adı nedir?
A) Orhan Gazi
B) Ertuğrul Gazi
C) Süleyman Şah
D) Şeyh EdeBalı

3. Osman Bey hangi müzik aletini çalmaktadır?
A) Kopuz
B) Saz
C) Ney
D) Kaval

4. Osmancık Oğuz Türklerinin hangi boyundan gelmektedir?
A) Kayı
B) Tatar
C) Kırgız
D) Kıpçak

5. Şeyh EdeBalı, kızı Malhun Hatun’la Osmancık’ın evlenmesine hangi şartla razı olmuştur?
A) Başlık  parası karşılığında
B) Osmancık’ın öfkesini kontrol etmeyi öğrenmesi şartıyla
C) Düşmanlarını yenmesi karşılığında
D) Ailesinin rızasını alması şartıyla

6. Osman Bey’in birkaç kez hayatını kurtardığı  ve sonradan
Müslüman olup Abdullah adını  alan arkadaşı
Türkler arasında hangi isimle tanınır?

A) Aya Nikola
B) Kalanoz
C) Al Zahit
D) Köse Mihal

7. Osman Bey, kendisine "Han"lık unvanı verilince aşa-
ğıdaki sözlerden hangisini söylemiştir?
A) Allah’a şükürler olsun
B) Yüküm artmıştır
C) Yüzünüzü kara çıkarmayacağım
D) Görevimi layıkıyla yapacağım

8. Orhan Bey’in eşi "Nilüfer Hatun"un asıl adı nedir?
A) Evdoksiya
B) Nikeforos
C) Holofira
D) Banu Çiçek

9. Olgunlaşma süreci sonunda Osmancık’ı bir lider
olarak Osman Bey yapan en önemli özellik aşağıdakilerden
hangisidir?
A) Gücünü sağduyulu olarak kullanabilmesi
B) Dostlarını ve düşmanlarını  iyi tanıyabilmesi
C) Kendine güvenmesi ve çevresine güven vermesi
D) Amacının ne olduğunu bilmesi


10. – Dünya çok büyük.
– Dünyayı bize büyük gösteren bizim küçüklüğümüz,
oğul. Hırsımız, sabırsızlığımız, bencilliğimiz. Önce
bu yüzden küçülüyor, sonra da dünyayı çok büyük
görüyoruz... Tek insan içindir bu büyüklük. Bir
…………. için değil.
Yukarıdaki konuşma Osmancık adlı romanda Osmancık       
 ile Şeyh Edebalı arasında geçmektedir. Romana
göre, son cümledeki boşluğa hangi sözcük
getirilmelidir?
A) Bey
B) Savaşçı
C) Soy
D) Türk

Cevaplar: 1-B, 2-C, 3-C ,4-A, 5-B ,6-D ,7-B ,8-C ,9-A ,10-C

Billur Köşk Masalları
1.   Billur Köşk ile Elmas Gemi masalında çocuğu olmayan olsa da yaşamayan padişahın bu problemine bulunan çözüm nedir?
a)   Yerin altında bir mağara yaptırıp çocuğu burada yaşatmak.
b)   Doktor gözetiminde bulundurmak.
c)   Başka ülkelere göç etmek.
d)   Başka bir kadınla evlenmek.

2.   Billur Köşk ve Elmas Gemi masalında Padişahın kızı bahçede gezerken denizi gördükten sonra babasından ne ister?
a)   Kendisine yüzme öğretilmesini
b)   Denizin üzerinde bir köşk yaptırmasını.
c)   Kendisine büyük bir gemi almasını.
d)   Bir hizmetçi.

3.   Ağlayan Nar ile Gülen Ayva masalında Padişah, karısından ne ister?
a)   Bir bardak su.
b)   Ayva ile Nar.
c)   Bir erkek evlat.
d)   Kendisini hep sevmesini.

4.   Ağlayan Nar ile Gülen Ayva masalında dokuz kızı olan padişahın karısının hamileliği nasıl sonuçlanır?
a)   Bir erkek evladı olur.
b)   Karısı doğumda ölür.
c)   Doğan çocuğu yaşamaz.
d)   Bir kız evladı olur.

5.   Muradına Eren Dilber adlı masalda kızın dul anası ne iş yaparmış?
a)   Dikiş diker, yama yamarmış.
b)   Temizliklere gidermiş.
c)   Tarlada çalışırmış.
d)   Bütün gün evde otururmuş.

6.   Muradına Eren Dilber adlı Masalda evin kızı iş yaparken ona gelip kehanette bulunan kimdir?
a)   Yaşlı bir büyücü kadın.
b)   Küçük bir kuş.
c)   Ak sakallı ihtiyar.
d)   Küçük bir kedi.

7.   Alicengiz Oyunu adlı masalda padişah bu oyunu öğrenmesi için kimi görevlendirir?
a)   Vezirini.
b)   Güzel bir kızı.
c)   Genç bir oğlanı.
d)   Yaşlı yardımcısını.

8.   Alicengiz Oyunu adlı masalda kuyunun kapağını kaldırınca içinde ne görürler?
a)   Ağzına kadar su dolu olduğunu
b)   Ağzına kadar altın dolu olduğunu
c)   Kuyunun boş olduğunu
d)   Ağzına kadar insan leşi ile dolu olduğunu




9.   Karayılan adlı masalda Padişahın derdi nedir?
a)   Çocuğunun olmaması
b)   Evlenecek güzel bir kız bulamaması
c)   Hazinesinin soyulması
d)   Düşmanlarına hep yenilmesi

10.   Karayılan adlı masalda Dervişin tebdil-i kıyafet Padişaha önerisi nedir?
a)   Padişahın kırk gün dışarı çıkmaması
b)   Bir elmanın yarısını Padişahın yarısını Sultan Hanımın yemesi
c)   Padişahın hekimlere başvurması
d)   Karayılan’ın yakalanıp zehrinin alınması

Cevaplar:
1.   A
2.   B
3.   C
4.   D
5.   A
6.   B
7.   C
8.   D
9.   A
10.   B




GENÇLERLE BAŞ BAŞA

Yazarın ilk resmi görevi nedir?
A)MEB Yüksek Öğretim Genel Müdür Yardımcılığı
B)Öğretmenlik
C)Sekreterlik
D)Muhasebecilik

2-“Zerdüz palan vursan da eşek, yine eşektir.” İfadesi karakter ile ilgili hangi görüşün ürünüdür?
A)Zor işlerle ilgilenmek dayanıklılık ister
B)Yapılan iş mükemmel olmalıdır
C)Huy değişebilir
d)Ne kadar cilalasan da huy değişmez


3- Aşağıdakilerden hangisi tembelliğin söylediklerinden değildir?
a)Adam sende… Çalışanlar ne olmuş sanki?
b)Üzme kendini şu ölümlü dünyada, çalışmak yıpranmaktır
c)Ne gerek var çalışanın da çalışmayanın da gideceği yer mezarlık değil mi?
d)Zaten suyu getiren de testiyi kıran da bir değildir.

4- Tembellik hangi kılığa giremez?
A)Yorgunluk bahanesi
B)iş yapar görünüp, yapmama
C)Yaptığı işin üzerine yoğunlaşma
D)Yalnızca tatlı dille gönül çelme

5- Gençlerimizin bir çoğunun usanıp bezmesinin, cesaretinin kırılıp ruhi perişanlığa düşmesinin ana sebebi yazara göre nedir?
A)Çalışıp öğrenmenin yolunu ve usulünü bilmemek ve manevi destekten mahrum olmak
B)Amaçlarının hemen gerçekleşmelerini istemek
C)Gayretli olmaları
D)Amaçlarını gerçekleştirecekleri vakti bulamamaları

6- Yazara göre düşmanlara karşı koymak için iki kuvvetli silah aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir?
A)İradeli olmak ve çalışmak
B)Gayretli ve dürüst olmak
C)Tembellikten uzak durmak, dürüst olmak
D)Birlik beraberliğin ve kardeşlik duygularının artırılması

7- Dünyayı oluşturan dört unsur aşağıdakilerden hangisinde doğru olarak verilmiştir?
A)Su, ateş, tahta, hava
B)Su, ateş, hava, toprak
C)Su, insan, bitki, toprak
D)Hayvanlar, insanlar, hava, su


8)Yazara göre insan mutluluğu nerede aramalıdır?
A)Her yerde
B)Kendi içinde
C)Mutsuzluğun bittiği yerde
D)Umutsuzluğun olmadığı yerlerde

9) Kitapta anlatılan irade terbiyesinin en iyi şekilde sonuç verebilmesi için ne yapmak gerekir?
A)Bu terbiyeye erken yaşlarda başlamak gerekir.
B)Ailenin irade terbiyesini vermesi gerekir.
C)İrade terbiyesi genetik bir özelliktir. Bu nedenle sonradan kazanılmaz.
D)İrade terbiyesinin okulda verilmesi gerekir.

10)Yazarın öğrenciliğinde karşılaştığı papaz asıl düşmanının kim olduğunu söylemiştir?
A)Cahiller
B)İrade terbiyesini kazanamamış olanlar.
C)Tembeller
D)Dinsizler

1-A
2-d
3-d
4-C
5-A
6-A
7-B
8-B
9-A
10-D


Logged
28 Aralık 2011, 19:15:33
Yeni Üye
*
Avatar Yok
Üye No : 39684
Ad Soyad: orhan gudek

Mesaj Sayısı: 4
Dosya Sayısı: 0
Nerden : istanbul
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 10
-Alinan: 44


Çevrimdışı
« Yanıtla #1 : 28 Aralık 2011, 19:15:33 »

Dosya yükleme okuldan çalışmazsa diye bu şekilde paylaştım. Kopyala yapıştır yapılabilir. Umarım faydalı olmuştur...
Logged
28 Aralık 2011, 19:32:12
Destekçi Üyelerimiz
*****
Üye No : 22149
Ad Soyad: MARALLL

Mesaj Sayısı: 48
Dosya Sayısı: 0
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 24
-Alinan: 4


Çevrimdışı
« Yanıtla #2 : 28 Aralık 2011, 19:32:12 »

çok çok teşekkürler.....
Logged
28 Aralık 2011, 19:46:05
Yeni Üye
*
Avatar Yok
Üye No : 57491
Mesaj Sayısı: 3
Dosya Sayısı: 0
Nerden : İSTANBUL
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 16
-Alinan: 2


Çevrimdışı
« Yanıtla #3 : 28 Aralık 2011, 19:46:05 »

harikasınız hocam teşekkür ederim.
Logged
28 Aralık 2011, 20:18:19
Üye
**
Avatar Yok
Üye No : 13467
Mesaj Sayısı: 57
Dosya Sayısı: 1
Nerden : kocaeli/türkiye
Karma +1/-0
Tesekkürler
-Verilen: 0
-Alinan: 15


Çevrimdışı
« Yanıtla #4 : 28 Aralık 2011, 20:18:19 »

Yüce Mevla sizden kat kat razı olsun değerli dost !..
Logged
28 Aralık 2011, 20:54:45
Site Sorumlusu
*****
Üye No : 25747
Ad Soyad: Bir Garip Yolcu

Mesaj Sayısı: 4841
Dosya Sayısı: 0
Nerden : istanbul
Karma +49/-1
Tesekkürler
-Verilen: 1190
-Alinan: 704


Çevrimdışı
« Yanıtla #5 : 28 Aralık 2011, 20:54:45 »


Teşekkürler sayın hocam.
Logged
28 Aralık 2011, 21:50:29
Üye
**
Avatar Yok
Üye No : 30188
Mesaj Sayısı: 62
Dosya Sayısı: 0
Nerden : istanbul
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 36
-Alinan: 1


Çevrimdışı
« Yanıtla #6 : 28 Aralık 2011, 21:50:29 »

çooooooooooooook teşekkür ederim Gülümseme)
Logged
30 Aralık 2011, 07:41:29
Yeni Üye
*
Avatar Yok
Üye No : 48767
Ad Soyad: SELYM KAFALI

Mesaj Sayısı: 4
Dosya Sayısı: 0
Nerden : kütahya
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 0
-Alinan: 1


Çevrimdışı
« Yanıtla #7 : 30 Aralık 2011, 07:41:29 »

Geçen yıl Denizli'de düzenlenen kitap okuma yarışması bu yıl da düzenlenecek mi? Bilgisi olan varsa cevap yazabilir mi ?
Logged
30 Aralık 2011, 13:24:00
KOCAŞAHAN
Forum Sorumlusu
*****
Üye No : 148
Mesaj Sayısı: 1958
Dosya Sayısı: 0
Nerden : Giresun
Karma +139/-0
Tesekkürler
-Verilen: 13
-Alinan: 1080


Çevrimdışı
« Yanıtla #8 : 30 Aralık 2011, 13:24:00 »

Teşekkür ederiz sayın hocam.
Logged
01 Ocak 2012, 13:17:15
Kıdemli Üye
****
Üye No : 10294
Mesaj Sayısı: 698
Dosya Sayısı: 0
Nerden : İSTANBUL
Karma +0/-0
Tesekkürler
-Verilen: 15
-Alinan: 47


Çevrimdışı
« Yanıtla #9 : 01 Ocak 2012, 13:17:15 »

Eyvallah hocam...
Logged
Etiket:

Google Words: Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Dosyası, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Belgesi, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Programı, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Oyunları, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Download, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Resimleri, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Hikayeleri, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Haberleri, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları İndir, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Yükle, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Videosu, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Arşivi, Kitap Okuma Yarışması 2012'nin Bütün Kitaplar Soru ve Cevapları Albümü,
Sayfa: [1] 2 3
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer:  


Site Yetkilisi: Mustafa AYGÜN & E-mail Adresi: mustafaaygun@gmail.com
Kardeş Sitelerimiz
Dersimiz Türkçe , Edebiyat Dersi , Dersimiz İngilizce , Dersimiz Fen, Dersimiz Matematik , İlkokul Öğretmeni , Dosyalar , Sosyal Bilgiler