Kayıt   Şifremi Unuttum   Aktivasyon

• Ana Sayfa
  • Yardım
  • Ara
  • Takvim
  • Yeni gönderilen iletileri göster.
  • Giriş Yap
Konu BaşlığıKonu: Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı...
Cevap SayısıCevap Sayısı: 2 cevap var
Okunma SayısıOkunma Sayısı 355 defa
Konuyu Görüntüleyenler0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Sayfa: [1]   Aşağı git
Yazdır
Gönderen Konu: Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı...  (Okunma Sayısı 355 defa)
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
19 Şubat 2010, 15:29:30
Paylaşımcı Üye
Üye No : 1740
Karma +48/-0
sevgi paylaşmaktır...
38 Mesajına Toplam
78 Kere Teşekkür Edildi
1 Mesajına Toplam
1 Kere Karma Verildi

« : 19 Şubat 2010, 15:29:30 »

Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı...

Adobe Updater, Acrobat Reader, CS3 vb. adobe programları ile beraber gelen ve seriye ait yazılımları açtığınızda otomatik olarak sizin isteğinizi almadan alttan alttan çalışan (sağ altta sadece ikonu görünür) güncelleme paketlerini download eden internetiniz ağırlaştığında ne oluyor ya diyerek telekoma çoğu kez sövdüğünüz ve ay sonu nedenini bilmediğiniz bir şekilde kotayı aştığınız sevimsiz bir yazılım (bence). Bu programlardan birisini her açışımda bu işlemi sonlandırmak beni bıktırdı. Arkada çalışıp hem memory yi, hem cpu mu, hem internet bağlantımı sömüren şeylerden nefret ediyorum.

Aşağıda çok basit olmakla birlikte pek bilinmeyen sizinde bundan kurtulmanız için bir kaç adımı anlatıyorum...

* Başlat / Çalıştır 'a girin.
* C:\Program Files/Common Files/Adobe/Updater5/AdobeUpdater.exe yi çalıştırın.
* Açılan pencerede mavi link şeklindeki Tercihler (Preferences) yazısına tıklayın.
* Otomatik olarak güncelleştirmeleri denetle (Automatically Check for Updates) checkbox ını kaldırın.
* Ve kurtuldunuz umarım işinize yarar...

Duyurular

Türkçe Dersi Kaynak CD'si için Buraya Tıklayınız.
Forum Bölümüne Dosya Eklemek için Buraya Tıklayınız.
Office 2007 dosyalarını açabilmek için Buraya Tıklayınız.

scorpi__@ Nickli Üyemize Teşekkür Eden 2 Kullanıcı: nermin (11 Mart 2010, 16:22:06), mesuthayat (19 Şubat 2010, 17:00:18)
19 Şubat 2010, 17:00:38
mesuthayat
Site Yönetimi
Üye No : 61
Ad Soyad: Mesut SOLMAZ

Karma +205/-0
551 Mesajına Toplam
2570 Kere Teşekkür Edildi
3 Mesajına Toplam
3 Kere Karma Verildi

« Yanıtla #1 : 19 Şubat 2010, 17:00:38 »

Teşekkürler hocam...

11 Mart 2010, 00:16:45
Yeni Üye
*
Üye No : 32041
Ad Soyad: efe

Karma +6/-0
5 Mesajına Toplam
10 Kere Teşekkür Edildi

« Yanıtla #2 : 11 Mart 2010, 00:16:45 »

çok sagol tşk

GEZEN KURT AÇ KALMAZ
Etiket:

Google Words: Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Dosyası, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Belgesi, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Programı, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Oyunları, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Download, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Resimleri, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Hikayeleri, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Haberleri, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... İndir, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Yükle, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Videosu, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Arşivi, Adobe Updater'ı Kapatmak..., Kota düşmanı... Albümü,
Sayfa: [1]   Yukarı git
Yazdır
Gitmek istediğiniz yer: