PDA

Orijinalini görmek için tıklayınız : TDK'DEN GELEN CEVAPLAR


  1. mecaz anlam
  2. TDK'nin Cümlede Yapı Cevabı
  3. 16 Mayıs 2015'teki Tartışmalı Soruya TDK'nin Cevabı
  4. "Ki" bağlı cümle mi birleşik cümle mi yapar, sorusuna MEB'in cevabı
  5. TDK - Duyuru - Kesme İşaretinin Kullanımı
  6. TDK'den gelen cevap:Nemrut ve Erciyes Dağları
  7. TDK'den Gelen Cevap: Boğaz ve Galata Köprüsü
  8. ''arap sabunu''nun yazılışı
  9. TDK'den gelen cevap: Kesme İşareti (Türkiye'miz)
  10. Türkiye kelimesinin yapısı hakkında TDK'nin yaniti
  11. Türk lirasının kisaltma olarak TL yazılmasına TDK'nin yaniti
  12. -mAk eki hakkında TDK'nin yaniti
  13. Konuşma çizgisinden önce virgül mu, iki nokta mi? TDK'den yanit
  14. Cennet, cehennem gibi dini kelimelerin yazımı
  15. Avrupa Birliği'ne Gelen Kesme İşareti
  16. Akrabalık bildiren Sözcükler (Detaylı)
  17. Iki nokta
  18. TDK'den Gelen Cevap: "Eğerki" mi yoksa "Eğer ki" mi?
  19. TDK'den gelen cevap: Olumsuzluk Eki
  20. TDK'den gelen cevap: Akrabalık Adları
  21. TDK'den gelen cevap: Noktalı virgül kullanımı
  22. TDK'den Gelen Cevap: "Gitmek" kelimesi hakkında...
  23. TDK'den Gelen Cevap: "Virgülün Kullanımı Hakkında"
  24. TDK'den Gelen Cevap: "Kemal Öğretmen mı yoksa Kemal öğretmen mi?"
  25. TDK'den Gelen Cevap: "Jimnastik mi yoksa Cimnastik mi?"